Janssen de Jong Projectontwikkeling wint tender 91 NOM-woningen Westergouwe

by saskia / 11 juli 2018 / No Comments

Gouda – Janssen de Jong Projectontwikkeling is als winnaar uit de bus gekomen in de tender van de gemeente Gouda voor de ontwikkeling van 91 Nul-op-de-Meter woningen in Westergouwe. Na het succesvol ontwikkelen en realiseren van 29 koopwoningen en 58 huurwoningen voor Woonpartners Midden-Holland in fase 1 gaat de ontwikkelaar eind 2018 in verkoop met de NOM-woningen in fase 2.

Het plan wordt gerealiseerd in samenwerking met projectontwikkelaar Herkon en Bouwonderneming Stout en biedt een gevarieerd aanbod van rijwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen.

Nul-op-de-Meter

Bijzonder aan het project is dat alle woningen niet alleen gasloos, maar ook Nul-op-de-Meter worden uitgevoerd. Dit betekent dat alle 91 koopwoningen in Westergouwe fase 2 op jaarbasis per saldo een gemiddeld totaal energieverbruik hebben van nul.

Planning

Naar verwachting gaan de woningen eind 2018 / begin 2019 in verkoop. Bij een voorspoedige procedure kan op zijn vroegst het derde kwartaal van 2019 op deze locatie gestart worden met de bouw.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
11-07-2018 09:30

Advertisements

About the author: