Goudsbloem zoekt kinderen die van theater houden

Gouda – Diep in het bos is het niet eng, of wel? Diep in het bos gebeuren rare dingen, of niet?
Rood (ook wel roodkapje genoemd, vanwege haar rode mantel) gaat op bezoek bij haar oma. Sjaak gaat naar de markt om zijn koe te verkopen. Assepoes wil heel graag naar het feestje van de prins en de bakker zoekt ingrediënten om een kind te krijgen. Diep in het woud komen ze elkaar tegen. En wat daar allemaal gebeurt?

Deze muzikale, vrolijke en spannende voorstelling wordt gespeeld door leerkrachten uit het basisonderwijs met een passie voor theater. Een week per jaar staan ze niet voor de klas maar op het podium. Voor deze voorstelling zijn ze op zoek naar zeven kinderen die met hun mee willen spelen. Dus zit je in groep 6, 7 of 8, houd je van zingen, dansen, toneelspelen en verkleden geef je dan nu op. Als je een van de gelukkigen bent mag jij op 12, 13, 14 en 15 juni in de grote zaal van de Goudse Schouwburg meespelen. Stuur een mailtje met je leeftijd, je ervaring en op welke school je zit naar info@toneelgroepgoudsbloem.nl zodat je kunt worden uitgenodigd voor een kennismaking.

De Goudsbloem is een toneelvereniging van mensen die werkzaam zijn in het (basis)onderwijs in Gouda en omgeving. De Goudsbloem bestaat al sinds 1944 en is ooit opgericht om ieder kind de kans te geven de magie van het theater te ervaren. Iets wat anno 2018 nog steeds van toepassing is. Elk schooljaar wordt in de Goudse Schouwburg een aantal voorstellingen gegeven waar duizenden kinderen uit de hele regio naar komen kijken. De Goudsbloem brengt totaaltheater dat kinderen aanspreekt. De stukken worden voorzien van muziek en dans. Door de verschillende facetten zijn de voorstellingen voor zowel het jonge als het oudere kind erg aantrekkelijk.

(Foto de meespeelkinderen van 2015 tijdens de voorstelling Boekenwurm)

Advertisements