Ewoud Gommans gasttrainer bij VollinGo

by saskia / 06 december 2017 / No Comments

Gouda – Donderdag 14 december zal international en Draisma Dynamo-speler Ewoud Gommans een gasttraining bij VollinGo verzorgen.

Ewoud speelt al jaren als professioneel volleyballer in het buitenland. Eerst in Duitsland en de afgelopen jaren in Frankrijk. Helaas heeft hij het afgelopen seizoen behoorlijk pech gehad; eerst hield een gebroken pink hem aan de kant en net nadat hij weer begonnen was, raakte hij geblesseerd aan zijn rechterschouder. Na een pittige operatie in mei zit Ewoud op dit moment in een intensief revalidatietraject. Dit traject zorgde ervoor dat een club in Frankrijk er even niet in zat. Hij krijgt nu bij Draisma Dynamo in Apeldoorn, zijn laatste club voor hij aan zijn buitenlandse avontuur begon, de kans om rustig weer volledig fit te worden. Wanneer dat precies zal zijn, is nog even de vraag.

Maar naast topvolleyballer is Ewoud ook de grote neef van de Vollingo jeugdleden Koen (JA1) en Ilse Benne (MB1). “En zo zit je dan soms op een verjaardag – natuurlijk over volleybal te praten – en dan zegt Ewoud zomaar tegen zijn neef, ‘oh maar ik kan jou wel leren duiken hoor’. En laat hij dan net de ‘pech’ hebben dat daar het bestuurslid technische zaken van VollinGo naast zit die gelijk denkt: Kip ik heb je! ‘Wat een goed idee, Ewoud, wanneer kom je de jongens training geven?’ 😉 ”

Ewoud vindt het ontzettend leuk om een gasttraining aan onze Jongens A1 en Jongens B1 te geven. Zij trainen op donderdag 14 december van 18.30 tot 20.00 uur onder leiding van deze topvolleyballer. Maar voor iedereen die niet in een van deze teams zit, uiteraard de hartelijke uitnodiging om te komen kijken hoe de jongens aan het zwoegen zijn. Want een pittige training zal het wel worden, Ewoud kennende…

Van 18.30 tot 20.00 uur in sporthal de Zebra.

Advertisements

About the author: