Di. 22-5: GouweStartCafé over netwerken

Gouda – Een snelle manier om mensen te ontmoeten is om te gaan netwerken. Er zijn genoeg initiatieven in de stad en de regio waar je naar toe kunt, er is voor elk wat wils.

Of je nu gek bent op (Open) Coffee, Bitterballen (Borrel) of Wijntje (aan het Pleintje). Of dat je in alle vroegte wilt, juist eind van de middag, of liever in de avond, je kunt er een dagvullend programma van maken. Daar heb je natuurlijk geen tijd voor als ondernemer, dat betekent keuzes maken. En niet alleen waar en wanneer je gaat netwerken.

Dorotheé Beens neemt je deze avond mee in de wereld van het netwerken en hoe je dit effectief kunt inzetten voor je bedrijf. En dat dat verder gaat dan weer een nieuwe klant ‘scoren’.

Je bent welkom als ondernemer die wil groeien. Omdat je zojuist bent gestart met je eigen bedrijf, of doorgestart, of herstart na een koerswijziging. Bij het GouweStartCafé vind je nuttige kennis en een fijn netwerk om je bedrijf gemakkelijker van de grond te tillen. Ook als je al wat langer onderneemt!

Het GouweStartCafé vindt van 19.15 tot 21.00 uur plaats aan Nieuwe Gouwe Westzijde 2 in Gouda. Inloop vanaf 19.00 uur. Aanmelden vooraf is noodzakelijk en kan via info@gouwestartcafe.nl

Het GouweStartCafé is een initiatief van Jostal Schalkwijk, Dorotheé Beens, Oscar van der Wijk en Loes Vork. Vier Goudse ondernemers die hun kennis en netwerk van harte delen met startende ondernemers.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

22-05-2018 13:40

Advertisements