Di. 16-1: GouweStartCafé

Gouda – Sinds juni 2016 verzorgt GouweStartCafé iedere maand een gratis avond met nuttige kennis voor startende ondernemers en ondernemers die willen groeien. Ook is er gelegenheid tot laagdrempelig netwerken. Op dinsdagavond 16 januari 2018 is het thema ‘Pak je podium!’.

Ondernemers die hun kennis delen in een workshop of een training laten daarmee zien wie ze zijn en hoe goed ze zijn in hun vak. Zo leggen zij op een vriendelijke manier een stevige basis voor nieuwe opdrachten. Dat is veel comfortabeler dan reclame maken en lopen leuren met jezelf… Workshopcoach Dorotheé Beens van Eigen-Wijsz weet er alles van. Zij deelt haar tips om een interactieve presentatie in te zetten voor je bedrijf, om je te onderscheiden, om geschikte onderwerpen te vinden en om echt contact te maken met je publiek.

GouweStartCafé is voor ondernemers uit de omgeving van Gouda die willen groeien met hun bedrijf. Zowel starters als degenen die al wat langer ondernemen en bijvoorbeeld een nieuwe doelgroep willen bereiken. Zij vinden bij het GouweStartCafé nuttige kennis en een fijn netwerk om hun bedrijf gemakkelijker van de grond te tillen.

Het maandelijkse GouweStartCafé is een initiatief van Jostal Schalkwijk, Dorotheé Beens, Oscar van der Wijk en Loes Vork: vier Goudse ondernemers die hun kennis en netwerk van harte delen. Inloop vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.15 uur. Daarna kan er worden genetwerkt. Om 21.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten. Deelname is gratis. Adres: bij Het Vijfde Huis (Lombok terrein), Stationsplein 7 te Gouda. Aanmelden voor 16 januari kan via de site www.gouwestart.nl. Daar staan ook de andere data en thema’s voor 2018 vermeld.

Advertisements