Zorgpartners biedt extra steun voor lokale hulporganisaties

Gouda – Afgelopen donderdag overhandigde Margot van der Starre, voorzitter van de onlangs opgerichte Stichting Goede Doelen Zorgpartners Midden-Holland, een cheque aan de Voedselbank Gouda e.o. en de Non-Foodbank Gouda e.o. De penningmeesters van deze organisaties, Andries Joling en Nico Reitsma, werden tijdens een goed bezochte bijeenkomst in Gouwestein allebei verrast met een donatie van € 2.500,-. Tevens vertelde Ramona van der Loo over haar reis naar Rwanda en werd het goede doelendiner aangekondigd.

Zorgpartners Midden-Holland, een full service zorgorganisatie met een diversiteit aan woon- en zorgmogelijkheden in de regio Midden-Holland, vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. In de eerste plaats door het bieden van goede zorg- en dienstverlening aan cliënten én door de manier van werken zo duurzaam mogelijk te maken. Daarnaast steunt Zorgpartners via haar Stichting Goede Doelen twee projecten; de Voedsel- en Non-Foodbank dichtbij en het Kigabora hospitaal in Rwanda ver weg.

Verpleegkundige Ramona van der Loo is net terug van haar werkbezoek aan het Kigabora hospitaal om de medewerkers van dat ziekenhuis te trainen. Het was een indrukwekkende reis waaruit bleek dat de aanbevelingen van haar en de collega’s die het Rwandese ziekenhuis eerder bezochten goed worden opgevolgd en tot de gewenste resultaten leiden. Ramona’s aandacht ging onder meer uit naar effectieve wondzorgverzorging met eenvoudig verkrijgbare natuurlijke middelen zoals honing en papaya.

Advertisements

Stichting Goude Doelen Zorgpartners Midden-Holland organiseert geregeld activiteiten waarvan de opbrengst is bestemd voor de goede doelen dichtbij en ver weg. De eerstvolgende activiteit is het goede doelendiner. Dit diner wordt op donderdag 31 januari 2019 om 16.30 uur geserveerd in het restaurant van wooncomplex De Meent aan de Willem de Zwijgerstraat 8 in Bodegraven.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

03-12-2018 11:48