Zo. 7-10: Hippe Herfst Fair Gouda

Gouda – Op zondag 7 oktober, tijdens de koopzondag, organiseert Dynamic Promotions de eerste Hippe Herfst Fair op de Markt in Gouda. Tussen 11.00 en 17.00 uur kun je terecht op de Markt in Gouda om heerlijk te kunnen struinen en relaxen.

Omdat de Markt onderverdeeld zal worden in verschillende thema’s is er voor iedere doelgroep iets leuks te vinden: Hou je van lezen, of hebben je kinderen alle stripboeken die je in huis hebt al verslonden? Op het boeken, platen, cd gedeelte kom je vast nog wel nieuwe strips tegen of vind je juist het boek waar je als jaren naar op zoek was! Ook kan je bij de Goudse schrijver Joost Visbeen je boek laten signeren.

Op het handmade gedeelte vind je bijzondere zelfgemaakte producten. De mensen achter het product en de werkwijze kom je tegen; zij kunnen je uitleg geven en het verhaal achter de producten toelichten. Zo kun je hier leuke hobbypakketten kopen om zelf thuis aan de slag te gaan met bijvoorbeeld haken of breien, vind je zelfgemaakte sieraden met glaskralen, kleurkaarten, groendecoraties en nog veel meer.

Advertisements

Op het braderie gedeelte kan je op zoek naar leuke koopjes en producten die je eigenlijk altijd al wilde of juist weer nodig hebt. Zo vind je hier o.a. hippe dameskleding, accessoires, decoratie voor de babykamer, Forever Living Products enz.

Een fair is geen fair als er geen food is! Op het foodgedeelte vind je producten om direct van te kunnen genieten en producten om pas thuis mee aan de slag te gaan. Even heerlijk relaxen is hier de juiste term! Zo vind je hier stands met cocosbollen, gegrilde kip, kaaswafels en kaaskoekjes, poffertjes enz.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

07-10-2018 12:45