Zo.31-05: Mallemolenloop

Na de Erasmus Lichtjeloop en Goudse Houtloop staat er eind mei weer een feestelijke loop op het menu mede georganiseerd door VS-Sport. Op 31 mei organiseren we samen met Gouwestek Catering de Mallemolenloop. De afstanden waaraan je kunt deelnemen zijn 2,5 , 5 en 7,5 km. Het parcours voert grotendeels langs de Gouwe. De deelnamekosten zijn 4,50 euro.

De start van alle afstanden zal om 11.11 uur zijn. Verzamelen vanaf 10.30 uur bij de Mallemolen/Het Gemaalhuys/Gouwestek Catering bij de Eerste Moordrechtse Tiendeweg.

Je kunt er via een schelpenpaadje komen of via de Eerste Moordrechtse Tiendeweg, waar woonwagens langs staan.
Een extra idee is voor diegenen die dit willen een gezonde shake en bite of klein buffet te serveren/klaar te zetten en dan nog even na te genieten van de mooie plek daar, daarvoor vraagt de eigenaar van Gouwestek Catering een bijdrage van rond de 4 euro per persoon. De molen draait ook die dag!

Advertisements

Inschrijven kan door te mailen naar andy.koolmees@xs4all.nl. Vermeld daarbij je voor- en achternaam, geslacht, woonplaats, welke afstand je wilt lopen en of je na afloop ook een shake en bite wilt nuttigen voor een extra bijdrage.

Tot slot melden we nog dat er waarschijnlijk 2 gezonde prijzen verloot worden onder de startnummers die we na afloop terugkrijgen.