Zo. 3-6: Open dag naturistisch recreatieterrein Berkenwoude

Berkenwoude – De afdeling Zuid-Holland van de landelijke vereniging Zon en Leven opent op zondag 3 juni van 11.00 tot 16.00 uur de poort van haar terrein Berkenwoude aan Achterbroek 27a. De open dag is voor iedereen die eens vrijblijvend kennis wil maken met het terrein en naturistisch recreëren.

Iedereen weet hoe lekker het is om bloot te zwemmen. Maar wist je ook dat je dat gevoel van vrijheid veel vaker kunt hebben? Als je kennis wilt maken met naaktrecreatie op Berkenwoude dan is deze kennismakingsdag een mooie gelegenheid. De toegang en een bezoekje aan de prachtige sauna zijn gratis. Verder staat er iets te drinken klaar en als je wilt krijg je informatie over lidmaatschap en een rondleiding over het terrein.

Berkenwoude is een van de negen terreinen van de landelijke naturisten vereniging Zon en Leven. De afdeling Zuid Holland heeft ruim 230 leden en beheert dit natuurterrein gelegen aan Achterbroek 27a.

Advertisements

Wie interesse heeft maar niet in de gelegenheid is de kennismakingsdag te bezoeken, kan telefonisch informatie inwinnen via 06-14 76 27 39. Ook via de website van Zon en Leven www.zonenleven.nl onder Berkenwoude kun je het hele jaar door veel informatie vinden over de vereniging, de afdeling Zuid Holland en het terrein Berkenwoude.

Tijdens de kenningsmakingsdag kun je op de manier die jij prettig vindt, bloot of gekleed, op het terrein verblijven.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

03-06-2018 10:16