Zo. 29-09: Zevende seizoen Country Café Concordia

Oscar Limahelu – Lima Fotografie

Op zondag 29 september start het 7e seizoen van Country Café Concordia in Haastrecht. Het Goudse trio Change of Key bedacht 7 jaar geleden dat er misschien wel belangstelling zou zijn voor een luistercafé waar liefhebbers van country muziek in de breedste zin van het woord terecht zouden kunnen.

Rob van Zuylen van Grand Café Concordia werd gepolst en samen werd besloten om het idee een seizoen de kans te geven. De laatste zondagen in de maanden waarin een R voorkomt, werden vast gezet. Van meet af aan is er een groeiend aantal belangstellenden (niet alleen uit de omgeving, maar ook uit hele land) die de weg naar Haastrecht weet te vinden.

Naast de gemoedelijke luistermiddagen in het Grand Café, worden er ook regelmatig grotere evenementen georganiseerd.Centraal staan de drie leden van het huistrio, Daniëlle, Joop & Marijke en bijna iedere maand worden er wel muzikale gasten uitgenodigd om het publiek kennis te laten maken met de verschillende stromingen binnen de country muziek.

Advertisements

Voor het aankomende jaar staan er weer een aantal verrassingen op het programma met als opening op 29 september, niemand minder dan Dick van Altena! Deze begenadigde zanger en liedjesschrijver, brengt op zijn geheel unieke en eigen wijze zijn muziek voor het voetlicht. Change of Key bijt deze middag het spits af, gevolgd door een set van Dick en gezamenlijk zullen ze dit unieke concert afsluiten.

Gezien de belangstelling wordt er dit keer uitgeweken naar de Theaterzaal van Concordia, Concordiaplein 1 te Haastrecht. Het is dan ook aan te raden om te reserveren voor dit concert om te voorkomen dat er geen plaats meer is als u voor de deur staat. De entree is € 12,50 pp. Reserveren kan via info@marykee.com of 0654 918147. Aanvang 15.00 uur en de deuren van het Grand Café staan vanaf 14.00 uur open om van te voren vast gezellig met elkaar in de stemming te komen!

29-09-2019 09:00