Zo. 26-05: Open Dag naturistisch recreatieterrein Berkenwoude

De afdeling Zuid-Holland van de landelijke vereniging  Zon en Leven opent op zondag 26 mei 2019 van 11:00 tot 16:00 uur de poort van haar terrein Berkenwoude gelegen aan Achterbroek 27a voor iedereen, die eens vrijblijvend kennis wil maken met het terrein en naturistisch recreëren.

Gratis entree en sauna
aIedereen weet hoe lekker het is om bloot te zwemmen. Maar wist U ook dat je dat gevoel van vrijheid veel vaker kunt hebben?

Als U kennis wilt maken met naaktrecreatie op Berkenwoude dan is deze open dag een mooie gelegenheid.

Advertisements

De toegang tot het terrein en (als u wilt) een bezoekje aan de prachtige sauna zijn voor nieuwkomers gratis.

Verder staat er iets te drinken klaar en krijgt u informatie over lidmaatschap en als u wilt een rondleiding over het terrein.

Zodoende kunt u met eigen ogen zien hoe mooi het naturistenterrein erbij ligt en ervaren hoe relaxt het verblijf is.

Berkenwoude is een van de negen terreinen van de landelijke naturisten vereniging Zon en Leven.

De afdeling Zuid Holland van Zon en Leven heeft ruim 240 leden en beheert dit prachtige gelegen natuurterrein gelegen aan Achterbroek 27a.

Als u interesse heeft, maar niet in de gelegenheid bent de open dag te bezoeken, kunt u altijd telefonisch informatie inwinnen via 06 14 76 27 39.

Ook via de website van Zon en Leven www.zonenleven.nl onder Berkenwoude kunt u het hele jaar door veel informatie vinden over de vereniging, de afdeling Zuid Holland en het terrein Berkenwoude.

Tijdens de open dag kunt u gekleed of ongekleed (u kiest zelf wat u prettig vindt) op het terrein verblijven. U bent deze dag alleen of met meerderen van harte welkom.

26-05-2019 09:00