Zo.26-04: Country Café

Aanstaande zondag organiseert het Goudse trio Change of Key, in samenwerking met Cultureel Centrum Concordia in Haastrecht, het achtste en tevens laatste country café van dit seizoen! Change of Key werd in november van het afgelopen jaar door de Dutch Country Music Association uitgeroepen tot country trio van het jaar 2014.

De, met een gouden keel gezegende, zangeres Daniëlle, instrumentale duizendpoot Joop en muzikale motor Marijke hebben de afgelopen weken een enquête gehouden onder de vaste bezoekers en gevraagd welke songs men tijdens dit laatste Country Café van dit seizoen zou willen horen. De 35 meest gekozen songs passeren de revue. En ook deze keer is er weer een gastoptreden. Deze keer zal instrumentalist Tom Ensink uit Den Haag acte de precence geven. Zijn aanvulling op dobro en pedalsteelgitaar is een lust voor het oor.

Vanaf 14.30 uur is iedereen welkom, de aanvang van het concert is om 15.00 uur, de entree is zoals gewoonlijk gratis en Concordia is rolstoelvriendelijk. Info via 0654 918147 of een mailtje naar info@changeofkey.com

Advertisements