Zo. 25-3: Maak kennis met zomerbiatlon

Gouda – Dit jaar besteedt Langlaufvereniging Gouda op de jaarlijkse zomerstartdag speciale aandacht aan de zomerbiatlon. Dit is een combinatie van rolskiën of cross skaten en schieten. Je hebt vast op de Olympische Spelen het biatlon gezien: langlaufen en schieten.

Vind je het leuk om deze combinatie te oefenen, neem dan deel aan een kennismakingsles. Er zijn ook andere kennismakingslessen, bv nordic walking, nordic sports en de target sprint (hardlopen en schieten). Kijk voor het volledige programma op www.langlauf.nl.

De kennismakingslessen beginnen om 13 uur bij de skihut, Tobbepad 4. Dit is op het buitenterrein van het Groenhovenbad in Gouda, te bereiken via het parkeerterrein aan de Heuvellaan, het pad links om het zwembad volgen naar de skihut. Trek gemakkelijk zittende kleding aan, stokken zijn aanwezig, evenals rolski’s en cross skate materiaal.

Advertisements

Deelname aan een kennismakingsles kost 5 euro, kinderen 2,50 euro. Van te voren opgeven is niet verplicht, maar wel gewenst. Dit kan via cursus@langlauf.nl.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl