Zo. 23-12: Fabulous! kerstconcert met Heart of Holland Chorus

Na een druk jaar waarin Koor Fabulous! een vereniging werd en haar 10-jarig jubileum vierde, gaat zij nu een samenwerking aan met Heart of Holland Chorus. Samen verzorgen zij een kerstconcert op zondag 23 december om 20.00 uur in het Evertshuis in Bodegraven.

Afwisselend zullen de heren van HOHC en de dames van Fabulous! hun kerstrepertoire ten gehore brengen. Ook zullen zij gezamenlijk enkele stukken opvoeren. HOHC is van oorsprong een barbershopkoor en zingt onder leiding van Peter van Os alles a capella. Fabulous! wordt begeleid door dirigent Maurits Draijer op de piano.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het repertoire en het belooft een stralend en sfeervol concert te worden. Dus wilt u komen genieten van deze feestelijke, muzikale happening? Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! Kaartjes kosten 12,75 euro (dit is inclusief 1 consumptie) en zijn verkrijgbaar via info@koorfabulous.nl of info@heartofhollandchorus.nl. Meer informatie: www.koorfabulous.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

23-12-2018 09:00

Advertisements