Zo. 23-06: Ontdek culinair Moordrecht tijdens de Borrelwandeling met Smaak

Ideaal om de horeca van Moordrecht (beter) te leren kennen, een goede gelegenheid om uitgebreid de zomer te vieren, of op een lekkere manier wat aan beweging te doen. Redenen genoeg om de borrel eens heel anders aan te pakken. Met een Borrelwandeling bijvoorbeeld! Meiden met Smaak organiseren op zondag 23 juni de eerste editie in Moordrecht.

De vele mooie horecagelegenheden in Moordrecht bundelen voor één dag de krachten en nodigen iedereen uit voor een zomerse ontmoeting. De Borrelwandeling met Smaak is de perfecte gelegenheid om met vrienden, familie of buren bij te praten en te genieten van alles wat Smaakvol Moordrecht zo bijzonder maakt. Tussen 12:00 en 17:00 uur wandel je naar maar liefst 6 restaurants, waar je telkens wordt ontvangen met een lekker glas wijn of bier en een bijpassend Smaakvol gerecht

Eigen gezelschap, eigen tempo
Wandelschoenen, hoge hakken of teenslippers? Wandel op je eigen manier, op je eigen tempo en met je eigen gezelschap. Daarbij start en eindigt ieder koppel of groep op een verschillende locatie. Na de eerste locatie wat nieuwe en vooral lekkere energie te hebben opgedaan, ben je klaar om door te wandelen naar de volgende stop. Je hoeft geen haast te maken: gezelligheid kent geen tijd, dus blijf zo lang als je wilt. De wandeling bedraagt in totaal circa 5 kilometer.

Deelnemende restaurants:
–    Brasserie Florijn
–    Bistro Het Smaakhuis
–    Café ‘t loze Vissertje (i.s.m. De Keuken van Heemels in Nieuwerkerk a/d IJssel met topkok Andy Heemelaar)
–    Wijnbar Meer Genieten
–    Eetcafé RaaR
–    Park IJsselweide (Gouda)

Advertisements

Wie zijn de Meiden met Smaak?
De Borrelwandeling in Moordrecht wordt georganiseerd door de Meiden met Smaak: Priscilla Elshout en Winni Boetje. Sinds 2017 bezorgen zij gevulde borrel- en lunchplanken met heerlijke streekproducten aan huis en op kantoor. Deze succesformule, ideaal voor verjaardagen en bedrijfsfeesten, is inmiddels een begrip in Moordrecht en ver daarbuiten. Om al het goede van de regio te vieren, krijgen alle Smaakfans nu de kans de horeca van Moordrecht (beter) te leren kennen. En natuurlijk om eens lekker buitenshuis te borrelen!

Kaartverkoop
De unieke Borrelwandeling met Smaak wil je niet missen. Kaarten voor de eerste editie in Moordrecht kun je bestellen voor €49,50 per persoon via https://meidenmetsmaak.nl/borrelwandeling/. Of stuur een e-mail naar info@meidenmetsmaak.nl of privé-bericht via Facebook, Instagram. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang met bestellen. Uiteraard kun je het vooraf aangeven als je liever alcoholvrij blijft of wanneer je speciale dieetwensen hebt, dan worden jouw hapjes en drankjes hierop aangepast.

23-06-2019 09:00