Zo.22-05: Kringgroep Gouda e.o. doet mee aan landelijke Dag van de Hond

Op zondag 22 mei wordt voor de zesde keer de landelijke Dag van de Hond gehouden. Kringgroep Gouda e.o., Kale Jonkerpad 5 te Gouda heeft een informatief programma samengesteld voor alle hondenliefhebbers.
Tijdens deze dag kan iedereen tussen 11.00 en 16.00 uur, met of zonder hond, gratis terecht voor informatie, demonstraties en activiteiten op het gebied van (ras)honden en allerlei vormen van hondensport.

Een greep uit het programma: demonstraties appèl, behendigheid en pakwerk, snuffelworkshop behendigheid, kinderen kunnen worden geschminkt, exterieurkeuring voor alle hondenrassen door een officiële keurmeester, wedstrijden “Truc van de dag” en “Snelste hond”, kleurplatenwedstrijd, kennisquiz. Ook zijn er wandelpony’s, diverse stands en de hele dag is een fotograaf aanwezig.

Voor iedere bezoeker is er een leuke draagtas met informatie en aanbiedingen (zolang de voorraad strekt).
Tevens is de kantine open voor een hapje en een drankje.

Advertisements

Neemt u een kijkje op onze site www.kg-gouda.nl (bij evenementen) of op Facebook: www.facebook.com/KGGouda voor het programma met tijdschema. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door De Goudse Manege en Diertotaal Utopia.

Graag tot ziens op 22 mei 2016 tijdens de Dag van de Hond bij Kringgroep Gouda e.o.!