Zo.21-12: De derde Kidztime Kerstvoorstelling: 'De Verloren Kerstschat'

Op zondagmiddag 21 december staat een vrolijk en spannende familievoorstelling op de planken in de Goudse Schouwburg (grote zaal). Voor de derde keer weet het toneelgezelschap van Kidztime de boodschap van kerst te verpakken in toneel, dans, muziek en interactie.

Het verhaal speelt zich af in het wassenbeeldenmuseum Meneer HoeZo? Het wassenbeelden museum van de sprookjes! Een geheimzinnig museum waar het bovendien een rommeltje is. Sneeuwwitje is haar dwergen kwijt en hoe komt het dat Maria een glazen muiltje aanheeft? De twee schoolkinderen Wendy en Zoe gaan op zoek naar de verloren kerstschat, maar zij zijn niet de enigen…

Voor de derde maal achtereen doneert Kidztime ook vrijkaarten aan alle Goudse gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Ruim 300 kaarten zijn weggegeven en met enthousiasme ontvangen door de gezinnen.

Advertisements

Kom en geniet mee van sprookjesfiguren die tot leven komen en de spannende zoektocht naar de echte kerstschat! Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Goudse Schouwburg tijdens kassatijden en online ( € 7,50 in de voorverkoop en € 10,- aan de deur).