Zo.21-08: A Rocha Hagenpreek in natuurgebied ‘Stolwijkse Boezem’

Op zondagmiddag 21 augustus organiseert A Rocha Groene Hart opnieuw een hagenpreek in het unieke natuurgebied ‘Stolwijkse Boezem’. De dienst die om 14.30 begint staat in het teken van de schepping en wordt dit jaar geleid door de directeur van A Rocha Nederland, Embert Messelink. Het is een bijzondere ervaring om onder een open hemel samen te komen. Tijdens de hagenpreek zorgen we voor een aparte activiteit voor de kinderen.

We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de hagenpreek en op deze manier (nader of opnieuw) kennis te maken met het gebied en A Rocha Groene Hart. Er zal een collecte worden gehouden voor A Rocha. Zelf graag een matje, kussen of klein stoeltje meenemen als zitplek.

Na afloop is er tijd voor ontmoeting en een wandeling door het gebied. Koffie/thee/fris en iets lekkers mag u zelf meenemen. Neem voor één persoon extra mee, zodat we met elkaar kunnen delen.

Advertisements

Opgave voor deze bijeenkomst is verplicht, zodat wij een goede inschatting kunnen maken. Bij slechte weersomstandigheden krijgt u uiterlijk zaterdagavond een afmeldingsbericht. Kinderen zijn ook van harte welkom. Vorig jaar hebben zij enorm genoten van deze samenkomst.

Door het jaar heen is A Rocha Groene hart actief in dit gebied. Op de natuurwerkdagen is jong en oud bezig met zaagwerk, maaiwerk of sloten schoon maken. Tijdens  excursies genieten we van wilde orchideeën en andere mooie bloemen en natuurlijk de vele soorten vogels die er voorkomen.

De Stolwijkse Boezem is met de fiets vanuit Gouda goed te bereiken. Het ligt aan de Tiendweg die naar Ouderkerk a/d IJssel gaat.  Het is ongeveer 20 minuten fietsen vanuit het centrum van Gouda. Mocht u echt niet de mogelijkheid hebben om met de fiets te komen, wilt u dat dan op tijd aan ons doorgeven? Dan kunnen we proberen iets te regelen.

Datum:                zondag 21 augustus

Tijd:                      14.30 uur

Plaats:                 natuurgebied Stolwijkse Boezem, nabij Gouderak

Meld je  aan op groene.hart@arocha.org.  Voor vragen kunnen Janneke Bregman (06-40121574) of Peter Dijkstra (06-43536693) gebeld worden.