Zo. 20-10: Schrijfworkshops in de Chocoladefabriek

Heb jij altijd al gedroomd van het schrijven van je eigen boek? Ben je al begonnen maar loop je vast met schrijven? Of wil je na jaren het schrijven weer oppakken en heb je inspiratie nodig? Kom dan naar de nieuwe schrijfworkshops in de Chocoladefabriek. Op zondag 20 oktober start een gloednieuwe cursus onder leiding van hoofddocent Marja Vuijsje, schrijver van Ons kamp. Het is een vierdelige cursus, waarin elke les een ander thema beslaat.

Hoofddocent Marja Vuijsje zal samen met drie andere ervaren docenten, zelf ook schrijvers, in vier lessen verschillende thema’s behandelen. Aan de hand van opdrachten zullen de docenten jouw schrijfwerk een flinke vaart in de goede richting weten te geven. De lessen zijn altijd op een zondag en duren van 10.30-12.30 uur.

Zondag 20 oktober: Hoe te beginnen met (autobiografisch) schrijven? door docent Marja Vuijsje.

Advertisements

Zondag 10 november: Het belang van stijl door docent Thomas Verbogt

Zondag 24 november: Storytelling: hoe houd je spanning vast? door docent Vonne van der Meer

Zondag 15 december: Personages en perspectief: blijf consequent door Carla Scheepe

Maak een succesvolle start met jouw schrijfambities. Discussieer met je medecursisten en leer van verschillende ervaren docenten. Je kunt je opgeven voor de gehele workshop of voor een losse les. Vooraf ontvang je een korte vragenlijst zodat de docenten weten waar je mee bezig bent en zij hun les daarop kunnen voorbereiden.

De kaartverkoop is gestart, passe-partout kost € 100,- voor bibliotheekleden en € 150,- voor niet-leden. Een losse les kost €30,- voor bibliotheekleden en €40,- voor niet-leden en zijn verkrijgbaar viabibliotheekgouda.nl of aan de Servicebalie in de Bibliotheek.

Kijk voor meer informatie of activiteiten op www.bibliotheekgouda.nl

20-10-2019 09:00