Zo.20-09: Jubileum fair Groei&Bloei

Op 20 september organiseert Groei&Bloei een FAIR aan de Zuidplasweg 19 in Zevenhuizen (Gemeente Zuidplas) ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van de afdeling Gouda.
De vereniging houdt zich bezig met alles wat groeit en bloeit.

Op de FAIR kunt u volop genieten van planten, bloemen, bollen, groenten, lekkernijen zoals kaas, jam en honing. Er staat een kraam vol tuingereedschappen waar leden van Groei&Bloei gratis hun snoeimes kunnen laten slijpen, verder is er keramiek met creaties die tuin en terras verrassend kunnen opfleuren en brocante, heerlijk snuffelen tussen allerlei hebbedingetjes. Kramen met “droomdekentjes” en blauwe bessen, de Milieuvereniging Zuidplas en de Wereldwinkel maken het geheel compleet. Ook zijn er demonstraties wol vilten en mandenvlechten.
gebruiken om voor de komende feestdagen inspiratie op te doen.
Vanaf half 12 vertelt een verhalenvertelster elk uur verhalen aan kinderen die hen meevoert in andere werelden. Om 12 uur en om 15 uur komt een eenden drijver die met zijn hond een koppel eenden gaat drijven. Daarnaast kunnen kinderen zich laten schminken en/of een insectenhotel maken. Volwassenen kunnen ondertussen genieten van een kopje koffie/ thee of fris met, deels door de leden gebakken appeltaart en cake. Verder kunt u een broodje eten of genieten van een kop soep.

De FAIR is te bezoeken van 11 uur ‘s morgens tot 16 uur in de middag. De op de locatie gesitueerde tuin is eveneens een bezoek meer dan waard. Parkeren kan in de berm van de (parallelweg van de) Zuidplasweg.

Advertisements

Voor verdere informatie verwijzen wij naar de site www.gouda.groei.nl
Daar vindt u ook fietsroutes naar de FAIR vanuit diverse startplaatsen.