Zo.20-09: De Waterprins in Theater Concordia

Zondagmiddag 20 september is in Theater Concordia een bijzondere muziektheater voorstelling te zien: De Waterprins. Een muzikale ode aan de Hollandse Waterlinie. Een mini-opera in een modern jasje met muziek van Bach tot Krezip.

Prinsenmaand: Feest langs de Oude Hollandse Waterlinie
In september is het feest in de Oude Hollandse Waterlinie! De vestingsteden zijn het decor om de Waterlinie en haar rijke geschiedenis te vieren. Stichting Groene Hart heeft tijdens de Prinsenmaand van alles in petto: van een opera in modern jasje tot Prinsenconcerten van het Groene Hart Orkest, van historische wandelingen door vestingsteden tot een bustocht langs de steden in de linie in een oldtimer dubbeldekker. Ook Haastrecht staat op het programma!

Wandeling en muziektheatervoorstelling De Waterprins in Haastrecht
Zondagmiddag 20 september is de Waterprins en zijn gevolg in Haastrecht. In Theater Concordia schitteren zij voor u in De Waterprins – Een ode aan de Waterlinie. Het is een muzikale voorstelling, een opera in een modern jasje, een productie door Carla Regina in samenwerking met Opera Viva en strijkkwartet Arco Hispano. Speciaal voor de Prinsenmaand hebben zij gewerkt aan een voorstelling waarin zij het verhaal vertellen van een jonge prins die op reis gaat door de streek van de Waterlinie. Naast enkele opera-klassiekers trakteren de spelers de bezoekers ook op het pop-genre: Krezip? Michael Jackson? Beatles? Popliefhebbers komen aan hun trekken. Het stuk is geschikt voor een uitje met de hele familie.

De Waterprins begint zondag 20 september om 15.00 uur. Kaarten (à € 12,50) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).