Zo. 19-05: IBIZA SoulMarket op GOUDasfalt

Spiritualiteit zit niet meer in de geitenwollen sokken en gequilte bodywarmers hoek. Het is (naast de muziek en feestjes) hetgeen Ibiza bekend heeft gemaakt. Het is hip en heel erg van deze tijd. Dat blijkt wel op zondag 19 mei tijdens de IBIZA SoulMarket op GoudAsfalt.

De IBIZA SoulMarket is DE minimarket voor liefhebbers van een spirituele lifestyle. De deelnemers zijn een mooie mix van lokale en landelijke ondernemers. 

Een daarvan is David’s Gelato, die we allemaal kennen van zijn briljant lekkere ijs. Maar ook Zielwa Doornberg is aanwezig, een van oorsprong Eindhovense gipsy vrouw die een zeer succesvol tarotiste is. Uit heel Nederland komen mensen naar haar toe en zoeken haar op, ook op de SoulMarket.

Advertisements

Verder is  “De Alchemista” Kimberly is ook aanwezig. Haar kunnen we het beste omschrijven als een moderne heks. Zij giet oude wijsheden in een nieuw, hip jasje. Met veel respect voor het milieu maakt zij haar producten zelf. Haar aanbod gaat van wierook tot pendel en van orakelkaarten tot olie of energy mist. Op de IBIZA SoulMarket mag lekker eten ook niet ontbreken, dus bij de foodtruck van La Cookaracha kan men zichzelf trakteren op heerlijk Spaans/Mexicaans eten. 

19-05-2019 09:00