Zo. 19-05: Amazing Stroopwafels en Change of Key

Zondag 19 mei vanaf 14.00 uur treden de bands Amazing Stroopwafels en het Goudse trio Change of Key op in Haastrecht op het Concordiaplein. Het is een verlenging van Country Café Concordia! Niet alleen op de 8 laatste zondagen in de maanden met een R, maar ook op zondag 19 mei op het mooie plein voor Theater Concordia, kan er weer genoten worden van muziek! De bindende factor tussen de twee bands is de liefde voor country muziek. Bandleider Wim Kerkhof heeft jarenlang een muziek programma gehad op Radio Rijnmond: ‘Country en omstreken’, waarin zijn voorliefde voor deze muzieksoort duidelijk te horen was. Change of Key mocht tijdens dit programma regelmatig hun nieuwe CD’s of singles promoten. In de begin jaren van de Amazing Stroopwafels werden er ook nog vaak Engelstalige country songs vertolkt.

The Amazing Stroopwafels bestaan uit: Wim Kerkhof (contrabas, toetsen en zang), Rien de Bruin (gitaar, accordeon en zang) en Arie van der Graaf (elektrische gitaar). Zij spelen overal: op straten en op pleinen, maar ook in cafés, sauna’s dierentuinen, blusboten, theaters, hengelsport- en aquariumverenigingen. Ja, zelfs bij mensen thuis – en vaak ook. Zij mijden menselijke oceanen, zoals megadisco’s of popfestivals. Het directe contact met het publiek staat voorop.

Het uitgebreide repertoire van het huistrio Change of Key, zorgt er ook deze middag weer voor dat alle facetten van traditionele – tot hedendaagse country muziek, bluegrass en singer/songwriter songs, de revue gaan passeren. Speciaal voor deze middag is pedalsteel gitarist Tom Ensink uitgenodigd om de authentieke sound van country muziek nog meer tot haar recht te laten komen.
Bij slecht weer zullen de bands binnen afwisselend in het Theater en in het Grandcafé Concordia optreden.

Advertisements

Amazing Stroopwafels en Change of Key beginnen op zondag 19 mei om 14.00 uur. Toegang is gratis, het plein gaat open om 13.30 uur. Diverse stands voor lekker eten en heerlijk drinken staan dan gereed om er weer een onvergetelijke happening van te maken.Het is niet toegestaan om eigen consumpties/snacks mee te brengen.

18-05-2019 09:00