Zo. 18-3: Luistergenoegens

Alphen aan den Rijn – De VERhaler, de Alphense meesterverteller, start een nieuwe reeks zondagmiddagvertellingen onder de titel Luistergenoegens. Van maart tot juni vertelt hij eens per maand een kort verhaal voor kleine en grote mensen van 10 tot 110 jaar. Afhankelijk van de toehoorders kiest hij telkens een andere vertelling uit zijn inmiddels aanzienlijke repertoire. Verhalen van 20 tot 30 minuten die je de tijd doen vergeten; met achteraf thee en taartjes.

“Waarom? Gewoon omdat het kan, omdat het leuk is en omdat ik graag samen met m’n publiek de creativiteit opzoek. Vertellingen zijn voor veel theaterbezoekers een onbekend terrein en op deze manier kunnen ze die genoegens proeven”, aldus VERhaler Arjen Siebel. “Daarnaast werk ik aan een nieuwe theatervertelling die ik volgend seizoen ga spelen en deze vertellingen zijn onderdeel van de weg er naartoe. Het is een groot avontuur en dat ga ik samen met m’n publiek aan.”

Er zijn vier Luistergenoegens vóór de zomer. Deze vinden plaats in het theater-thuis van de VERhaler. Arjen woont aan de rand van Alphen, samen met z’n kinderen, ouders en heel veel dieren. “Verhalen vertellen zit in ons allemaal; van spannende verhalen voor het slapen gaan tot sterke verhalen op verjaardagen. En laat ik die kunst nou goed verstaan en de plek en ruimte hebben om thuis theater te maken. Vandaar de Luistergenoegens: kom erbij, pak een stoel en koffie en laat mij je in een klein half uur de tijd helemaal vergeten…”.

Arjen is De VERhaler; inmiddels al een goeie zeven jaar. In 2013 debuteerde hij met Kanjers&Klunzen, z’n eerste volwaardige theatervertelling in theater Castellum. Momenteel werkt hij aan z’n 5de theaterVERtelling die op 3&4 januari 2019 in theater Parkvilla in Alphen aan den Rijn in première gaat.

Maar tot die tijd? Tot die tijd is er nog tijd voor andere pareltjes: voor Luistergenoegens. Voor meer informatie, bezoek de website www.verhaler.nl.

Praktische info
– Op de zondagen: 18 maart, 15 april, 13 mei en 10 juni
– Inloop vanaf 14 uur, start 14.30 uur. VERtellingen duren ca 20-30 minuten.
– Na het luisteren is het tijd voor koffie, thee & taartjes.
– VERtellingen van de VERhaler zijn geschikt voor grote en kleine kinderen van 10 jaar en ouder.
– Luistergenoegens zijn bij de VERhaler thuis (locatie: Steekterweg 87 te Alphen aan den Rijn). Kom graag met de fiets!
– Entree: 5 euro p.p. maar dat mag ook als cadeautje. Reserveren is niet nodig.
www.verhaler.nl/luistergenoegens

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl