Zo. 18-3: Kans Tegen Kanker Winterparade Special

Gouda – Is het theater? Is het lekker eten? Is het de kunst van het samenzijn? Het is de WinterParade! De WinterParade hangt aan elkaar van visioenen, ontmoetingen en samenzijn. Op en aan een 120 meter lange tafel vertonen acteurs, dansers en muzikanten hun kunsten. Tijdens het diner presenteren we een vol programma en de avond wordt feestelijk afgesloten met een dansje op de tafel met de SilentDisco.com.

De WinterParade is geen echte voorstelling, geen chic diner. Het is veel meer; hilarisch, aangenaam en heel internationaal.

Het programma begint buiten met muziek en een warm drankje. Binnen staat de soep al warm. Een kleurrijk gezelschap van artiesten verzorgt een warm welkom en twee voorstellingen voor en twee voorstellingen na het eten met tussendoor het jaarlijkse visionaire koorwerk onder leiding van Yorick Heerkens. Ondertussen klimmen de koks en de serveersters op tafel om voor jou een eenvoudig, smakelijk diner te verzorgen.

Locatie
Na de Westergasfabriek in Amsterdam en diverse kerken in de grote steden nu voor het eerst in het theater, De Goudse Schouwburg. Op het podium in de grote zaal heeft de avond een unieke locatie. De opbrengst van de avond zal naar Kans Tegen Kanker gaan. Deze stichting biedt financiële ondersteuning waar zorgverzekeringen de kosten niet vergoeden. Kankerpatiënten verdienen een maximale kans op genezing, dat is waar Kans Tegen Kanker zich voor inzet.

Kaarten kosten 60 euro en 1 euro bespreekkosten per toegangsbewijs. Een drankje is niet inbegrepen. Deur open vanaf 16.30 uur. Vragen of opmerkingen kan men mailen naar winterparade@kanstegenkanker.nl
Info en kaarten via www.goudseschouwburg.nl.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl