Zo. 18-3: Ierse middag bij Cultureel Café Ammerstol

Ammerstol – Zeg je traditie bij Cultureel Café Ammerstol, dan zeg je natuurlijk De Ierse Middag, met Ierse folkmuziek, Iers bier en Ierse whisky.

Met de ‘full force folk’ van de BUNCH OF BASTARDS beleef je Ierse muziek in de breedste zin van het woord: soms spelen ze de folksongs op de traditionele manier, maar dan weer geven ze er een geheel eigen draai aan, en krijgt de muziek opeens een rock, metal, punk of juist klassiek sausje. Ze bezingen de hoogtepunten en dieptepunten van het leven op een energieke melodische manier; meestal vrolijk, soms triest, maar altijd dorstig. Laat je verrassen door deze eigenzinnige, enthousiaste en inspirerende folkband.

Wat de muziek betreft gaat het dus weer een top middag worden. Maar een Ierse middag in Ammerstol ís geen Ierse middag zonder onze befaamde loterij met werkelijk schitterende Ierse prijzen, met als klap op de vuurpijl als hoofdprijs een beste fles Ierse Whisky! Ook is er aan de bar natuurlijk Murphy ’s en ‘fish&chips’ te verkrijgen. En laat een engeltje over je tong piesen bij de Whisky-proeverij.

Advertisements

Kortom, er is weer genoeg te beleven op 18 maart bij de Ierse Middag. Vanaf 16.00 uur. De zaal in Het Gebouw aan de Lekdijk 75 in Ammerstol is open vanaf 15.30 uur. Entree zoals altijd maar 5 euro.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl