Zo. 18-11: Thema-avond ‘Ontwaak jouw stad’ in De Goudse Waarden

Zondag 18 november vindt er een PraiseAvond plaats in de aula van De Goudse Waarden. God houdt van de stad Gouda. Hij heeft een machtig plan voor deze stad. Dit plan kan zichtbaar worden en werkelijkheid worden door het gezamenlijk gebed van gelovigen.

Jezus leert ons te bidden: Uw koninkrijk komen, gelijk in de Hemel, zo ook op aarde. Hier mag je ook Gouda of jouw woonplaats invullen, want God heeft een unieke bestemming met deze stad. God roept ons op om te bidden voor onze stadsregering en voor arbeiders die uitgaan in Zijn oogst. Hij is een God van vrede en dat wil Hij ook laten schijnen in Gouda, maar ook in jouw woonplaats, dorp of stad. Hij wil dat iedereen wordt gered en tot inkeer komt van de waarheid (Jezus).

Ron van Wetten komt deze avond spreken. Ron woont samen met zijn vrouw Eline en drie kinderen in Gouda. Zij maken deel uit van de Goudse Familiekerk. Hij is werkzaam als evangelist voor deze gemeente en Christengemeente Elim. Ook is hij aangesloten bij een familie van kerken, genaamd Relational Mission. Ron verlangt naar een ontwaking en een verandering van onze stad door God. Een stad die gevuld is met de naam Jezus. Waar de liefde van Jezus regeert en mensen de kracht van het evangelie ervaren door de Heilige Geest. Bidden voor ontwaking van de stad Gouda met het evangelie van Jezus Christus is zijn passie en geloof is het startpunt van dit alles.

Advertisements

Dit sluit prachtig aan op onze vorige avond. Tatiana van den Bergh sprak in september over de Kracht van gebed. We mochten toen meer leren over onze intieme omgang met God. Deze keer gaat Ron ons meenemen in bidden voor ontwaking van de stad Gouda. Kom je ook? Neem gerust vrienden en vriendinnen of familie mee. Na deze avond willen we jou ook de mogelijkheid bieden om het in de praktijk te gaan brengen. Wil je weten welke mogelijkheid dit is? Kom 18 november naar de PraiseAvond. We beginnen om 19.00 uur, de deuren zijn open vanaf 18.30 uur. Tot dan!

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

18-11-2018 09:00