Zo. 18-11: Rouwcafé bij Boek en Troost

De Stichting Boek en Troost organiseert op zondag 18 november van 15.00 tot 17.00 uur een Rouwcafé in het Nelson Mandela Centrum, Bernadottelaan 79 in Gouda. Het thema is ‘Hoe kom ik de donkere dagen van de herfst door?’

Als de bladeren vallen en de dagen korter worden breekt er voor velen – vooral voor diegenen die een dierbare hebben verloren – een sombere periode aan. Het lijkt dan lastig om nog ergens van te genieten. Je voelt je verlaten, eenzaam, soms wanhopig. Je wilt je naasten niet lastig vallen met je verdriet. Stemmingen van neerslachtigheid, concentratieproblemen, lusteloosheid voeren de overhand. Jezelf in beweging brengen lijkt enorm moeilijk. Hoe kom je uit dit dal?

Uit ervaringen van mensen in rouw weten we dat het belangrijk is om regelmaat en structuur in je leven aan te brengen. Om tot lichaamsbeweging te komen, iets leuks te doen voor jezelf. Maar hoe doe je dat? Hoe pak je dit aan? Hierover willen wij met elkaar van gedachten wisselen, elkaar handvatten bieden om tot wederzijdse inspiratie en stimulans te komen, waardoor we weer wat lichtpuntjes kunnen zien.

Advertisements

Kosten: 5 euro incl. consumpties
Aanmelden: info@boek-en-troost.nl
Meer info: www.boek-en-troost.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

18-11-2018 09:00