Zo. 17-6: Storytrail met Gouds vaderdagverhaal

Gouda – Een historische wandeling die voelt als een speelfilm, vol wonderlijke verhalen en avonturen: dat is de Storytrail stadswandeling Gouda. Gedreven en met humor gidst verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen u op zondag 17 juni door de stadsgeschiedenis. Op deze speciale dag heeft hij een echt Gouds vaderdagverhaal op het programma staan.

Godefridus neemt u mee naar de 16e eeuw, toen Gouda een belangrijke turf-, kaas- en bierstad was. Op het marktplein krioelt het van handelaars die hun waar aanprijzen en van schippers die op werk wachten. In hun midden ontwaren we een jonge kerel, schipperszoon Wouter Hugesz. Hij is op zoek naar zijn vader, die spoorloos is verdwenen, precies op de dag dat de grote Sint Jan in vlammen is opgegaan. Raadselachtig! Zal Wouter zijn vader weten te vinden? Beleef het zelf tijdens deze verhalenwandeling voor vaders, moeders én alle andere avontuurlijke mensen vanaf ca. 7 jaar.

De Storytrail stadswandeling Gouda begint op zondag 17 juni om 14.00 uur op de Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-gouda. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal 12 euro per persoon (kinderen: 6,35 euro).

Advertisements

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

17-06-2018 14:54