Zo. 16-9: 50ste editie hardloopevenement Rondje Droogh

Bodegraven – 16 september is het zover! Het gezelligste hardloopevenement van Bodegraven, Rondje Droogh, wordt dan weer georganiseerd. Dit is een hele speciale editie, want het is alweer de 50ste editie! KPJ Bodegraven pakt om die reden extra groot uit.

Naast de traditionele afstanden van 1, 3.5, 5 kilometer en de klompenrun zullen er ook extra activiteiten zijn. Zo wordt er op ‘sportief’ gebied nog een Lazy Run georganiseerd. Bij de Lazy Run gaat het er niet om hoe snel je binnen bent, maar hoe goed je pils kunt drinken. Over een afstand van 500 meter drink je diverse bekertjes pils. Wie er als eerste binnen komt maakt niet, als je maar geniet.

Voor de kinderen komt er een grote opblaasbare stormbaan op het terrein te staan en is er een warming up op muziek. Daar kunnen de kinderen de hele dag hun energie op kwijt. Van alle activiteiten krijgt men trek en daarom staat er een tweetal foodtrucks op het evenemententerrein. U kunt churros eten bij de foodtruck van Churros4All en diverse stukken vlees bij de American Smoker van slagerij Rietveld. Om de dag compleet te maken zal de Bodegraafse band Have a Cigar vanuit de hooischuur voor u optreden.

Advertisements

Zoals elk jaar gaat een gedeelte van het inschrijfgeld naar een goed doel. Dit jaar is het goede doel World Servants Bodegraven. KPJ Bodegraven organiseert het Rondje Droogh zoals voorgaande jaren weer op de J.C. Hoogendoornlaan 2 in Bodegraven. U kunt zich tot een half uur voor de start van uw afstand inschrijven. Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

11.00 uur: Start inschrijving
12.00 uur: Start kinderloop (t/m 8 jaar)
12.20 uur: Start wedstrijd junioren (9 t/m 15 jaar)
12.55 uur: Start wedstrijd senioren (16+)
14.00 uur: Klompenrun
14.15 uur: Prijsuitreiking
14.30 uur: Lazy Run

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

16-09-2018 15:41