Zo. 16-12: Eindeloos de Tijd, laatste theatervertelling van Luistergenoegens on Stage

De Alphense meesterverteller de VERhaler (Arjen Siebel) staat op zondag 16 december opnieuw op het podium van Filmhuis Parkvilla in Alphen aan den Rijn. De theatervertelling is de laatste in een reeks van vier ‘Luistergenoegens on Stage’, die de VERhaler. Verhalen van een goeie drie kwartier, die bedoeld zijn voor de verfijnde toehoorders, kleine en grote mensen van 14 tot 100 jaar en ouder. Verhalen om bij weg te zakken, om in op te gaan en om in onder te dompelen. Genoegens om naar te luisteren.

‘Eindeloos de Tijd’ is een vertelling over liefde. Over het dunne verschil tussen alleen zijn en eenzaamheid; over de verwarring en de euforie. Een verhaal wat je onder je huid kruipt; een levensverhaal met schilderijtjes van klein geluk, pijnlijk herkenbaar in datgene wat ons dagelijks raakt: liefde. Opnieuw een verhaal om bij weg te dromen, om de tijd te vergeten.

Met ‘Eindeloos de Tijd’ brengt Alphenaar Arjen Siebel opnieuw zijn 2e theatervertelling, die hij eerder in 2014 in theater Castellum bracht. ‘Eindeloos de Tijd’ is een verhaal wat niet zal blijken te eindigen. Net als in 2014 toen het einde open bleef. Echter niet voor lang. Op 3 en 4 januari speelt Siebel BitterZoet, het waardige vervolg op de vertelling die hij op 16 december speelt. En zo zijn er kort na elkaar bij Parkvilla twee theatervoorstellingen die samen één zullen blijken te zijn; eerst Eindeloos de Tijd en daarna BitterZoet.

Luistergenoegens on Stage vindt plaats in het filmhuis van Parkvilla, 16 december, 13.30 uur. Reserveren voor Luistergenoegens on Stage kan wel, maar hoeft niet. En de entree? Die is gratis omdat toehoorders achteraf zelf bepalen wat ze de voorstelling waard vinden: in de hoed bij de uitgang.

De VERhaler is te volgen op www.facebook.com/deverhaler of www.verhaler.nl en via het blog deverhaler.wordpress.com

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

16-12-2018 09:00

Advertisements