Zo. 16-12: Boutrit van Auto- en Motorclub The Skymasters

De Auto- en Motorclub The Skymasters organiseert op zondag 16 december de Boutrit. Dit is een experiment van de club, om te kijken of daar meer animo voor is bij een rit overdag dan bij een rit op de vrijdagavond. U wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de deze autopuzzelrit welke verreden wordt in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het is een jaarlijkse trekker en tevens de laatste autopuzzelrit van het seizoen 2018. Na afloop van de rit is er het Rad van Avontuur waar men weer leuke prijzen kan winnen o.a. rollades, kippen, kerststollen, kerstkransen en flessen wijn.

De Boutrit is een oriëntatierit die wordt gereden op basis van een eenvoudig reglement. Bij de start is er voor iedereen een surprise. Voor de nieuwelingen (Toerklasse) is er voor de start een uitleg over het reglement. Na afloop van de rit is er gelegenheid om vragen te stellen en er is een schriftelijke uitleg. De prijswinnaars worden beloond met kerstkransen.

Inschrijving is vanaf 13.00 tot 13.45 uur, in Brasserie Geen Idee, Klein Hitland 2 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Starten vanaf 13.30 uur. De lengte van de rit is 25 km. Voor meer info zie onze website www.skymasters.nl of telefoonnummer 0182-374 106.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

16-12-2018 09:00

Advertisements