Zo.16-11: Feestje, DRIE jaar Feestkapel WildeBRAZZ

We kunnen niet om de feiten heen, Feestkapel WildeBRAZZ wordt weer een jaartje ouder!
Sinds de oprichting op 11-11-’11 is het traditie dat WildeBRAZZ zijn verjaring viert in Café De Tapperij aan Markt in Gouda en natuurlijk viert WildeBRAZZ dat niet alleen!
Bij WildeBRAZZ is iedereen van harte welkom, dus houd je van een feestje, dan ben je van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, want het liefst speelt WildeBRAZZ voor overvolle, dampende en feestende zalen!

Maar er zijn dit jaar ook weer twee bevriende feestkapellen uitgenodigd!
Een Gouds debuut is er voor Bar Gebeure uit Dordrecht, een feestkapel die garant staat voor een goed stuk muziek en een waanzinnige sfeer! Zeker niet debuterend en inmiddels deel van de traditie zijn de Waaghalzen. Voor deze Goudse kapel is Café De Tapperij bekend terrein en zij zullen tijdens deze thuiswedstrijd weer een heerlijk stuk muziek neerzetten!
En uiteraard zal WildeBRAZZ zich op zijn allerbest presenteren met een aantal nieuwe nummers. De sportschool wordt nog even platlopen, de kapper bezocht, de ventielen gesmeerd en alle noten worden nog even bestudeerd, zodat alles spik en span is voor een fantastische muzikale middag in Café De Tapperij.
Zorg dat je er 16 november bij bent!

Wanneer : Zondag 16 november 2014
Waar : Café de Tapperij
Markt 5, Gouda
Tijd : 14.00 uur (Maar uiteraard ben je eerder ook van harte welkom!)
Einde ???? (zolang het gezellig is!)
Toegang : Zoals je van WildeBRAZZ gewend bent is ook dit feestje weer helemaal GRATIS!

Advertisements