Zo.15-02: PK Sport Bosdijkloop

Op de Kerklaan in Vinkeveen klinkt zondag 15 februari het startschot voor de PK Sport Bosdijkloop. Toer Trimclub De Merel organiseert de 37ste editie van dit hardloopevenement. Iedereen is welkom bij deze winterse loop en kan zich hiervoor voorinschrijven.

 

Het aantal deelnemers nam de afgelopen jaren gestaag toe, vorig jaar 653 deelnemers. Het succes is mede te danken aan de gezellige ambiance in en om sporthal De Boei in Vinkeveen en aan het mooie parcours langs het natuur- en watersportgebied rondom de Vinkeveense Plassen en recreatieterrein Bosdijk.

Advertisements

 

Afstanden

Lopers kunnen kiezen uit een halve marathon (deelname vanaf 16 jaar) en een 10-kilometerloop, beide door het buitengebied van Vinkeveen, en een 5-kilometerloop door de kern van Vinkeveen. Deze afstanden zijn zowel geschikt voor wedstrijdlopers als voor recreanten. En er is een jeugdloop van 1 kilometer voor kinderen tot en met 12 jaar. Start en finish zijn vlakbij sporthal De Boei, Kerklaan 32, 3645 EV Vinkeveen. In de sporthal zijn kleedruimten, douches, foyer met horecafaciliteiten en er is EHBO aanwezig.

 

Inschrijven

Meedoen is eenvoudig, ga naar www.inschrijven.nl. Bij voorinschrijving bedraagt het inschrijfgeld voor de halve marathon en de 10-kilometerloop 7 euro en voor de 5-kilometerloop 5 euro. Deelname aan de jeugdloop is gratis! Voorinschrijving is mogelijk tot en met 12 februari. Na deze datum kunt u zich inschrijven op de dag van de loop in De Boei, vanaf 10.30 uur tot uiterlijk een kwartier voor de start. Let op: de voorinschrijving is 1 euro goedkoper dan de inschrijving op de dag van de loop.

 

Informatie

De start van de 1 kilometer jeugdloop is om 11:30 uur. De start van de halve marathon is om 12.00 uur, de 10 kilometer om 12.05 uur en de 5 kilometer om 12.10 uur. Meer weten over de PK Sport Bosdijkloop? Kijk op www.ttcdemerel.nl, bel Peter Meijer (tel. 06-48013782), e-mail naar bosdijkloop@gmail.com of volg ons op Twitter (@Bosdijkloop).