Zo.14-12: Brechtje Roos in Ruimte van Rolf

In december neemt ‘muziekzendeling’ – zoals zij dit zelf zo mooi verwoord – Brechtje Roos ons mee de diepte in op het gebied van muziek. Haar voorstelling “FURIOSO” is een zogenaamde “muzieklezing”: een combinatie tussen muziek, anekdotes, vraagstukken en verrassende ear openers die je anders naar muziek laten luisteren. Een unieke ervaring voor cultuur- en muziekliefhebbers.
Brechtje hinkstapspringt- met een iPod in haar hand – bezield en energiek door muziekwerelden. Zij linkt fragmenten, mijmert, zet vraagtekens, licht toe en mixed dat met haar eigen ervaringen als prof muzikant. De Muziekzendeling geeft energie met muziek, brengt mensen samen, laat luisteraars ervaren, prikkelt publiek verder te denken én te luisteren. Een deel van de opbrengst gaat naar 3FM Serious Request. Luister je solidair!

INFORMATIE
14 12 15u Ruimte van Rolf, €15 voorverkoop
Lage Gouwe 248
2801 LN Gouda
06 21924699
brechtje@brechtjeroos.nl

KAARTVERKOOP
Vanaf nu zijn kaarten (á €15) te verkrijgen via http://www.brechtjeroos.nl/nieuws/agenda/ Ivm beperkt aantal kaarten is reserveren aan te bevelen. Mochten er op de dag zelf nog kaarten zijn, dan kosten ze €17,50. Een kwart van de opbrengst gaat naar Serious Request.

Advertisements