Zo.12-04: Culturele Zondag in Schoonhoven

Bijna 60 kunstenaars presenteren hun werk in de tijdens de Culturele Zondag op 12 april. Zij tonen hun werk in en rond de pittoreske binnenstad, in galeries, ateliers, werkplaatsen, in winkels, horecagelegenheden en in het Nederlands Zilvermuseum. 

De Zilverstad laat vanzelfsprekend veel zilverwerk en edelambacht zien. Maar tijdens  de Culturele Zondag heeft het stadje aan de Lek de bezoeker meer te bieden aan schilders, beeldhouwers en andere ambachtslieden. Denk aan aquarel, acryl- en olieverf;  kralen, glas en metaal, steen, textiel en keramiek, natuur- en landschapskunst en archeologie.

De Culturele Zondag in het centrum van Schoonhoven vindt plaats op 12 april van 13.00 tot 17.00 uur. Parkeerplaatsen zijn er voldoende, aan de rand van de stad op slechts enkele minuten lopen van het centrum.  Een folder met de route waarop alle deelnemers staan vermeld is deze dag bij op alle locaties  verkrijgbaar.  De locaties zijn met opvallende, vrolijke posters en roze ballonnen aangegeven. Een overzicht van de deelnemers staat  op de website culturelezondagschoonhoven.nl. Hier is ook de folder met route te downloaden. De Culturele Zondag Schoonhoven is te volgen op Facebook en Twitter.

Advertisements