Zo. 12-03: Benefietconcert op Oude Stadhuis in Gouda

Het bekende Trio Aleotti treedt op zondag 12 maart a.s. op in het Oude Stadhuis, Markt 1 te Gouda. Het trio bestaat uit Barbara Kurmann (viool), Harriët Overbeek (cello) en Saskia Boon (piano) en zal werken spelen van o.a. Piazzolla, Rachmaninoff en Juon. Het optreden begint om 14.30 uur.

Met dit veelbelovende optreden wordt het startschot gegeven van de fundraisingcampagne van de Stichting Vrienden van Amani Straatkinderen Tanzania. Deze stichting zamelt geld in voor de opvang van straatkinderen in Tanzania door Amani Children’s home in Moshi Tanzania. Amani biedt onderwijs, huisvesting en werk voor de ontheemde kinderen in Arusha en Moshi die onder erbarmelijke omstandigheden op straat proberen te overleven.

De Nederlandse steunstichting is eind 2016 opgericht door enkele betrokken Nederlanders die door bezoeken aan Tanzania en Amani een goed beeld hebben gekregen van het effectieve en efficiënte werk van Amani. In diverse andere landen (Canada, Engeland, Duitsland) bestaan ook steunstichtingen die, samen met vele individuele donateurs, het werk van Amani in Tanzania mogelijk maken. Amani levert een substantiële bijdrage aan het verminderen van het aantal straatkinderen in Tanzania. Op dit moment ondersteunt Amani 345 jongeren. Bij Amani in Tanzania werken 80 voornamelijk Tanzaniaanse hulpverleners en ondersteuners.

Advertisements

Amani Nederland is bijzonder verheugd dat het prestigieuze Trio Aleotti dit concert verzorgt om haar activiteiten te ondersteunen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul van Koppen (paul@kopconsult.nl, 06-52320216) of de website www.vriendenvanamani.nl raadplegen. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar of vooraf te bestellen door overmaking van €20,– op
IBAN: NL 78 TRIO 0338 4404 61 t.n.v. Stichting Vrienden van Amani Straatkinderen o.v.v. naam en “concert”.