Zo. 08-12: Open dag Langlaufvereniging Gouda

Kom kennis maken met langlaufen op onze mooie kunststofbaan. Op zondag 8 december ben je welkom bij Langlaufvereniging Gouda op onze mooie kunststofbaan. Je kunt een kennismakingsles langlaufen volgen. En als dat naar meer smaakt, kan je je opgeven voor een cursus. Er ligt een mooie borstelbaan op het buitenterrein van het Groenhovenbad in Gouda. Je kan daar oefenen op zo’n 2 km aan loipes en 7 heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog.

Je kan ook kennismaken met het biatlon, dat is een combinatie van langlaufen met schieten met een lasergeweer op een elektronisch doel.
Verder bieden we onze andere sporten aan: rolskiën/cross skaten en nordic walking.

Kom je voor een kennismakingsles, draag dan makkelijke kleding en neem handschoenen mee. Al het andere materiaal krijg je van ons.

Advertisements

Vooraf opgeven voor het langlaufen is niet nodig, wel graag van te voren aanmelden voor biatlon, rolskiën, cross skaten en nordic walking bij cursus@langlauf.nl

Tijdstip: van 12.00 tot 14.30 uur, we starten bij voldoende belangstelling elk kwartier met een nieuwe langlaufgroep tot uiterlijk 14 uur.
Kosten van een proefles zijn € 7,00. Kinderen betalen € 4,00.
Locatie: Tobbepad 4 in Gouda, de ingang is links achter het zwembad.
Cursussen: Op 4, 5 en 8 januari start weer een serie langlaufcursussen van 5 lessen, wekelijks op hetzelfde tijdstip. Er zijn cursussen en clinics op verschillende niveaus. Meer informatie over de cursussen en alle andere activiteiten van de vereniging op www.langlauf.nl.

08-12-2019 09:00