Zo. 06-10: Hippe Herfst Fair Gouda

Op zondag 6 oktober, tijdens de koopzondag, organiseren wij de Hippe Herfst Fair op de Markt in Gouda. Tussen 11.00 uur en 17.00 uur kan je terecht op de Markt in Gouda om heerlijk te kunnen struinen en relaxen.

Omdat de Markt onderverdeeld zal worden in verschillende thema’s is er voor iedere doelgroep iets leuks te vinden:

Boeken
Hou je van lezen, of hebben je kinderen alle stripboeken die je in huis hebt al verslonden? Op het boeken, platen, cd gedeelte kom je vast nog wel nieuwe strips tegen of vind je juist het boek waar je als jaren naar op zoek was!
Ook vind je bij een van de stands de Goudse schrijver Joost Visbeen, alias de Goudse Baantjer. Joost zal tijdens de Hippe Herfst Fair zijn 9e politieroman ‘Van cocaïnehandel tot maffiamoord’ signeren.
Joost Visbeen is een van de bekendste thrillerschrijvers van Gouda. Als oud rechercheur schrijft hij over zijn ervaring uit zijn werkzame leven en met name over misdrijven die niet zijn opgelost, waaronder het mysterie van de verdwenen boerin uit Haastrecht die 30 jaar geleden onder raadselachtige omstandigheden verdween.

Advertisements

Handmade
Op het handmade gedeelte vind je bijzondere zelfgemaakte producten. De mensen achter het product en de werkwijze kom je tegen; zij kunnen je uitleg geven en het verhaal achter de producten toelichten. Zo kun je hier bijvoorbeeld kijken hoe tassen en riemen gestempeld worden, vind je hier diverse soorten sieraden en handgemaakte producten.

Op het braderie gedeelte kan je op zoek naar leuke koopjes en producten die je eigenlijk altijd al wilde of juist weer nodig hebt.

Food
Een fair is geen fair als er geen food is! Op het foodgedeelte vind je producten om direct van te kunnen genieten en producten om pas thuis mee aan de slag te gaan. Even heerlijk relaxen is hier de juiste term! Zo vind je hier stands met cocosbollen, gegrilde kip, sambalsoorten, kruiden, gerookte knoflook, snacks, vis en wafels.

Muziek
Tijdens de middaguren zijn er verschillende optredens. Jonge talenten zorgen voor een hoop gezelligheid en sfeer.

U bent van harte welkom op zondag 6 oktober vanaf 11.00 uur op de markt in Gouda!

06-10-2019 09:00