Zo.05-04: Youth Event in Waddinxveen

Op Eerste Paasdag, zondag 5 april 2015, organiseert de interkerkelijke jongerenorganisatie Youth Events het jaarlijks terugkerende Paas Event in Waddinxveen. Tijdens twee bijeenkomsten komen in totaal zo’n 1000 jongeren samen om te vieren dat Jezus Christus opstond en om na te denken over Zijn verlossende werk.

Binnen het thema ‘The Great I Am’ spreekt voorganger en schrijver Martin Koornstra over de onmetelijke grootheid van God. Daarnaast is er veel muziek onder leiding van de band van Youth Events. Beide bijeenkomsten vinden plaats in sporthal ‘De Dreef’, Oude Dreef 4 in Waddinxveen. De eerste bijeenkomst start om 19.00 uur, de tweede om 21.00 uur. Om de bijeenkomsten bij te kunnen wonen, moet je een gratis kaartje reserveren. Kijk daarvoor op www.paasevent.youthevents.nl.

Youth Events inspireert jonge christenen om te zoeken naar een eigen plek binnen het koninkrijk van God. In een tweewekelijks terugkerend event rust zij jongeren toe om te groeien in hun persoonlijke relatie met Jezus Christus en daagt hen uit om een verschil te maken in hun omgeving. Youth Events is een interkerkelijke jeugdbeweging die in 2006 ontstaan is uit een enthousiaste groep jongeren die tot geloof is gekomen via de Youth Alpha-cursus. Zij wilden niet alleen blijvend samenkomen, maar ook over kerkmuren heenstappen en Jezus bekend maken aan hun omgeving. Vanuit dit initiatief komen nu tweewekelijks ongeveer 200 jongeren naar Youth Events om zich te verdiepen in hun geloof.

Advertisements

Jong en oud zijn welkom tijdens de twee bijeenkomsten van Paas Event op zondag 5 april om 19:00 en 21:00 in sporthal ‘De Dreef’, Oude Dreef 4 in Waddinxveen.

youth event