Zo.04-01: Open huis van het Essence College in het Evertshuis

Het Essence College opent in het Evertshuis op zondagmiddag 4 januari vanaf 14.30 uur traditiegetrouw het lesseizoen met ‘Nieuwjaarsroos Lezen’. Een gezellige middag met een sprankelend programma: demonstraties, informatie, een workshop en een persoonlijke reading. Toegang is vrij en iedereen is welkom. Er zullen cursisten aanwezig zijn van diverse jaargangen, waaronder ruim dertig aura readers. Bezoekers kunnen vrijblijvend rondkijken, een introducties intuïtieve ontwikkeling meemaken en een reading ontvangen. Ook kan men zich inschrijven voor de diverse cursussen die van start gaan.

Bovendien kan iedereen deelnemen aan de Workshop ‘verwelkom het nieuwe jaar’. Het nieuwe jaar kan zo inspirerend beginnen. We kijken met een heldere, open blik voor het nieuwe jaar dat voor ons ligt. Alle bezoekers kunnen hieraan meedoen; er zijn verschillende docenten en lokalen.
Voor de persoonlijke Nieuwjaarsroos Reading het symbool van de roos gebruikt voor een energielezing met twee vragen: ‘Wat is op dit moment essentieel in je leven?’ en ‘Wat ligt er voor je klaar?’ We besluiten de middag met een toast op 2015.