Zo. 03-11: Open dag Langlaufvereniging Gouda

Kom kennis maken met langlaufen op de mooie kunststofbaan. Op zondag 3 november ben je welkom bij Langlaufvereniging Gouda op onze mooie kunststofbaan. Je kunt een kennismakingsles langlaufen volgen. En als dat naar meer smaakt, kan je je opgeven voor een cursus. Er ligt een mooie borstelbaan op het buitenterrein van het Groenhovenbad in Gouda. Je kan daar oefenen op zo’n 2 km aan loipes en 7 heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog.

Je kunt ook kennismaken met het biatlon, dat is een combinatie van langlaufen met schieten met een lasergeweer op een elektronisch doel.
Verder bieden we onze andere sporten aan: rolskiën, nordic walking en hardlopen.
Kom je voor een kennismakingsles, draag dan makkelijke kleding en neem handschoenen mee. Al het andere materiaal krijg je van ons.

Vooraf opgeven voor het langlaufen is niet nodig, wel graag van te voren aanmelden voor rolskiën, cross skaten, biatlon of nordic walking bij cursus@langlauf.nl

Advertisements

Tijdstip: van 12.00 tot 14.00 uur.
Kosten van een proefles zijn € 7,00. Kinderen betalen € 4,00.
Locatie: Tobbepad 4 in Gouda, de ingang is links achter het zwembad.
Cursussen: Op 16, 17 en 20 november start een serie langlaufcursussen van 5 lessen, wekelijks op hetzelfde tijdstip. Er zijn cursussen en clinics op verschillende niveaus. Meer informatie over de cursussen en alle andere activiteiten van de vereniging op www.langlauf.nl.

03-11-2019 09:00