Zo.02-11: Kathleen van der Weerd met de vertelvoorstelling ‘De onvermoede reisgenoot’.

VerhalenPunt ontvangt op zondag 2 november Kathleen van der Weerd met de voorstelling ‘De onvermoede reisgenoot’. In vele culturen is november de maand waarin we de dood vereren, onze voorouders en overleden geliefden in gedachten houden, en stilstaan bij de vergankelijkheid van alles. Op 2 november, de dag van Allerzielen in de Christelijke traditie, vertelt Kathleen vrolijke en ernstige verhalen over onze, vaak onvermoede, levensgezel.

Kathleen van der Weerd vertelt al 20 jaar verhalen; ze heeft een voorliefde voor kleine traditionele verhalen waarin grote levensthema’s verborgen liggen. Ze leerde het vertelambacht op de gerenommeerde School of Storytelling at Emerson College in Engeland waar ze intussen al jaren gastdocent is. Kathleen is winnares van de vertelwedstrijd ‘de Grijze Kanarie 2014’.

De vertelvoorstelling vindt plaats in het museumcafé La Résistance van het Verzetsmuseum Zuid Holland, Turfmarkt 30 te Gouda, ingang via de tuin. Inloop vanaf 10.30 uur, aanvang voorstelling om 11.00 uur. Entree: € 3,50. Inlichtingen: Gerda Hoogendijk 06-38138252. In samenwerking met Anbo Gouda.

Advertisements