Zo. 02-06: Huiskamer van de Stad

Op 2 juni aanstaande openen Gouwenaars de zevende keer op rij hun deuren voor muzikale acts, dichters, toneelgezelschappen, goochelaars en andere podiumacts. Het muziek- en kleinkunstfestival speelt zich vooral af in huiskamers, waar de artiesten van heel dichtbij te bewonderen zijn in een gezellige, gemoedelijke sfeer.

Het festival wordt feestelijk geopend om 12 uur, dit jaar vermoedelijk op het terrein van het buitenpodium tussen de Waag en het oude Stadhuis op de Markt, waar ook een braderie plaatsvindt. Daarna kan men, bewapend met een programmaboekje-met-plattegrond, de stad in om acts naar keuze te gaan bekijken. Op het buitenpodium zijn overdag ook optredens, verzorgd door onder andere Cool Talent. Aan het eind van de dag komen de acts en hun gastheren- en vrouwen hier bijeen om af te sluiten met een drankje en een hapje, onder het genot van live muziek.

Iedereen mag gratis komen kijken naar de acts, dit jaar is dat voorlopig mede te danken aan GoudApot, het Genootschap Graaf Floris de Vijfde en de fooien van vorig jaar.

Advertisements

Het programmaboekje is te zijner tijd op te halen op diverse plaatsen in Gouda en interactief te bekijken en te downladen via de website www.huiskamervandestadgouda.nl . Op deze site worden ook de ophaalpunten van de papieren boekjes bekend gemaakt.

02-06-2019 09:00