Zo.01-03: Feestelijke opening expositie Coren Geus

Coren Geus had van jongs af aan altijd interesse voor de schilderkunst. Ervaring deed ze onder meer op bij Olaf Cleofas. Het streven naar de hoogst bereikbare zuiverheid en schoonheid is wat Coren nastreeft. Coren zoekt de zuiverheid vooral in het licht en dat vraagt om een voorwerp dat dit weerkaatst. Coren vindt vooral inspiratie in objecten van glas en keramiek zoals schalen, kommen, vazen en glazen. Zij laat in haar werk zien dat licht synoniem is aan emotie. Het toont een licht dat in je gevoel doordringt. Coren’s talent is juist het weglaten, waarmee de werken rust en kracht tonen. Dit resulteert in de voor haar kenmerkende creaties omschreven als “sterke” stillevens.

Het “Glaspaleis” van Galerie Montulet (Hoge Gouwe 115) is bij uitstek de perfecte lokatie om het werk van Coren tot zijn recht te laten komen en aan u te tonen.

Graag nodigen wij u hierbij uit voor de feestelijke opening van de solo-expositie van Coren Geus in het Glaspaleis op zondag 1 maart, 14.00 – 17.00 uur, om onder het genot van een hapje en drankje van de nieuwste werken van Coren te genieten. Coren zal zelf uiteraard bij de opening aanwezig zijn, zodat u zowel met haar als haar werk kennis kunt maken.

Advertisements

www.galeriemontulet.nl

Drie-glazen-vazen-blauw-rood-page-001