Zilver Jitae Taekwondoka’s

Roelofarendseveen/Waddinxveen –  Met drie deelnemers reisde Jitae Taekwondo & Boksen zaterdag 7 februari jl. af naar het Open van der Poel jeugdtoernooi in Roelofarendsveen. Deze editie trok in totaal 375 deelnemers uit Nederland en Duitsland.  

Debutant Chris van den Heuvel beet ’s ochtends het spits af in de aspiranten C-klasse. In zijn derde TBN-toernooi begon de 10-jarige Chris prima maar kon niet verhinderen dat zijn tegenstander meer scoorde. Helaas verlies voor Chris met 1-8 in de kwartfinale.

Later in de middag was er winst voor Sait Arica in de B-klasse jongens cadetten tot 45 kg in de halve finale met 4-3 tegen een sterke tegenstander. In een spannende finale wist Sait weliswaar op een 4-1 voorsprong te komen maar gaf deze de laatste 20 seconden uit handen. Helaas door onervarenheid 7-8 verlies maar wel prima zilver voor Sait Arica in een nieuwe leeftijdsklasse!

Advertisements

Bij de junioren meisjes trad Lindi Korpelshoek in de A-klasse tot 49 kg aan tegen  Youssra el Bouyouffri uit Eindhoven, Nederlands kampioene. Beide dames troffen elkaar voor het laatst in de halve finale van de NK in 2014. Toen won El Bouyouffri.  Ook dit maal trok Lindi helaas met 1-2 aan het kortste eind en moest genoegen nemen met zilver. Kijk voor meer informatie over Jitae  op www.jitae.nl