Zaterdag 26 mei 41ste editie van de Haastrechtse Jaarmarkt

Gouda – De dag wordt om 10.00 uur geopend door de Burgemeester van de Krimpenerwaard R.S. Cazemier met aansluitend de superloterij met mooie prijzen beschikbaar gesteld door leden van de O.V.H.

Daarna barst de gezellige feestdag los met een grote braderie en rommelmarkt van 10.00 uur tot 17.00 uur, en diverse activiteiten voor de kinderen. Het havenplein wordt omgetoverd tot evenementenplein met een doorlopend programma van 10.00 uur tot 01.00 uur. Naast een zeer gevarieerd programma voor jong en oud bieden wij u dit jaar ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze food & drinks gelegenheden, deze worden ingevuld door plaatselijke horeca ondernemers uit Haastrecht.

Bijzonder aandacht dit jaar voor het 50 jarig jubileum van volleybal vereniging Haastrecht, speciaal voor dit jubileum komt op het evenementen plein een grote volleybalexperience te staan inclusief beachvolleybal veld, vanaf 10.30 uur start het programma, zowel kinderen als volwassenen kunnen kennis maken met de sport ‘volleybal’ , Join the volleybal tour is van 11.00 uur t/m 15.00 uur aanwezig met diverse activiteiten voor jong en oud kom springen op het springstation, duiken op de duikmat en smashen tegen de smashmuur er zijn 10 activiteiten te beleven en een jeugd- en volwassenen beachvolleybal toernooi met leuke prijzen.

Advertisements

Enkele grepen uit het programma; superloterij, kinder- en jeugd programma door Volleybal vereniging Haastrecht, Beach volleybal toernooi, optreden van Street Dance Olympia, Optreden feestzanger Jan van Woudenberg, allround coverband JeWelste bekend van het voorprogramma van Guus Meeuwis Groots met een zachte G, de dj’s van Superfuif met allround partymuziek voor jong en oud in samenwerking met MR. Saxo p-air en zangeres Sarina Kay en een Professionele Lasershow. Naast de regionale ondernemers zijn ook veel verenigingen, stichtingen en goede doelen actief op de Haastrechtse Jaarmarkt.

U bent van harte welkom op 26 mei 2018 op de Haastrechtse Jaarmarkt!

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android 

17-05-2018 08:20