Za. 8-9: Mr.&Mrs. Wedding Event

Gouda – Gefeliciteerd, verloofd! De trouwdag komt eraan. Dé dag dat jullie ‘ja’ zeggen tegen een toekomst samen. Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Maar natuurlijk wil je dat die dag waar je zoveel tijd in stopt, volledig tot z’n recht komt.. maar waar moet je beginnen? Er is veel te regelen, zoveel keuzes te maken. Het Mr.&Mrs. Wedding Event helpt hier graag bij.

Op zaterdag 8 september organiseren 30 enthousiaste ondernemers het Mr.&Mrs. Wedding Event. Drie gepassioneerde ondernemers stonden aan de wieg van dit concept. Ruim 4 jaar geleden werden krachten gebundeld en werd er gewerkt aan een fris en origineel trouwbeurs concept. Dit drietal vormt nog steeds ‘The Weddingcrew’.Tanja Čorić (Trouwtante), Gerdina van Beek (Passie&Bloem) en Alicia Petersen (Kapsalon Curious Scissors) zijn volledig op elkaar ingespeeld en halen het beste in elkaar naar boven. Nu, in 2018 verwelkomen zij met alle andere ondernemers toekomstige bruidsparen voor een vierde en wederom grotere editie van de beurs.

Bezoekers hebben de mogelijkheid verschillende aspecten van een trouwdag te zien, proeven en beleven. In samenwerking met Speksnijder Bruid&Bruidegom presenteren zij die dag twee UNIEKE ‘Design your Love Story’ bruidshows waarin de bezoekers een optimale inspiratie en beleving ervaren. Buiten met uitkijk op het water wordt in de middag een ‘Real life trouwceremonie’ nagespeeld.

Advertisements

Iedere ondernemer wordt gedreven door passie en liefde voor hun vakmanschap en presenteert zijn product of dienst op zijn eigen unieke manier. De ondernemers gaan graag het gesprek aan om persoonlijke wensen te realiseren.

Bezoekers zijn van harte uitgenodigd het Mr.&Mrs. Wedding Event op zaterdag 8 september te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur. Locatie: Zalencentrum de Brug in Reeuwijk. Toegang is gratis.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

08-09-2018 15:06