Za.31-10: Stamppot met De Donuts in de Garenspinnerij

De Donuts zijn terug in het theater en hoe! Op zaterdag 31 oktober 2015 zijn zij te zien in de theaterzaal van Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda met hun nieuwe show STAMPPOT.

Creatief omgaan met muziek, dat is de passie van het negenkoppige muzikale ensemble. Met een vleugje rock & roll, een snufje ballad, een lepeltje Hollandse hits en de nodige dosis humor koken De Donuts een heerlijke muzikale pot.

MIXEN EN MASHEN
Neem een kijkje in de keuken van De Donuts en beleef hoe met verschillende muziekstijlen, verrassende arrangementen en bijzondere mash-ups muziek een andere dimensie krijgt. STAMPPOT toont muziek in al zijn facetten. De show staat garant voor een avond muzikaal genieten, waarin de liefde voor muziek centraal staat. Prikt u gezellig een muzikaal vorkje mee?

Advertisements

SCHOUWBURG KUNSTMIN
STAMPPOT is in de maand oktober te bezien en vooral te beluisteren op vier locaties in het land. In het laatste weekend van oktober is STAMPPOT te zien in Cultuurhuis Garenspinnerij aan de Turfsingel 34A in Gouda. “Een leuke en intieme zaal die super geschikt is voor onze show”, aldus Arjan van der Dussen van De Donuts. De kaartjes voor de show in Gouda zijn te koop via de website www.dedonuts.nl

Kaartverkoop
Kaartjes voor een van de andere shows zijn nu verkrijgbaar via de website: www.dedonuts.nl