Za. 29-12: Stiltewandeling op de grens van oud en nieuw

Zaterdag 29 december organiseert A Rocha Groene Hart de vierde keer een stiltewandeling in het natuurgebied de Berkenwoudse Driehoekbij Berkenwoude. Op de grens van oud en nieuw blikken we terug en kijken we vooruit. De beelden in de natuur, de woorden en klanken die ons worden aangereikt verbinden ons al wandelend met het eigen leven. Van harte welkom!

Na afloop zorgt A Rocha Groene Hart voor warme chocolademelk met wat lekkers erbij. Neem zelf een beker mee. Trek stevige (wandel)schoenen aan. We verzamelen om 14.30 uur op de parkeerplaats bij de hoek Schaapjeszijde/ Wellepoort (51.957874,4.679182), bij parkeerplaats Wellepoort (Berkenwoude). Het is ongeveer 20 minuten rijden met de auto vanaf Gouda en circa 40 minuten met de fiets. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De wandeling duurt tot ongeveer 16.30 uur.

De kosten voor deze activiteit bedragen 3,50 euro per persoon. Aanmelden is noodzakelijk. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers, zodat het stille karakter behouden blijft. Stuur een mail naar groene.hart@arocha.org

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 
29-12-2018 09:00

Advertisements